Månedsarkiv: juni 2011

Gode tilbud

Ønsker du også at drage fordel af at man nu kan trække håndværkeren fra i SKAT?
Så kan du her finde f.eks. pris på nyt tag med blot et par enkelte klik. Vi har nemlig fundet frem til den side på nettet, som giver de bedste tilbud på alt fra de nye tage, til en tømrer Vejen.
Se mere ved at besøge Toemrer-Tilbud.dk

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer slået fra

Et godt tilbud

Med statens nyeste tiltag kan du nu trække håndværkeren fra i skat!
Det kan godt være at det ikke lyder som det store, men det betyder i sin essens, at du nu kan få ‘gratis’ håndværkerhjælp, så det er bare med at komme ud og få et godt tømrer tilbud før en anden tager din tømrer!

Udgivet i håndværk | Kommentarer slået fra

Gulve addendum

Som et addendum til forrige oplysende indlæg om valg af gulve eller tæpper, skal vi selvfølgelig gøre omverdenen opmærksom på, at Alloc laminat er en af de bedste metoder til at få et stilrent og tidsløst gulv. Med Alloc får du nemlig ikke bare et flot gulv, du får sørme også et holdbart gulv!

Udgivet i Gulve | Kommentarer slået fra

Gulvet – Den oversete faktor

Skal du have lagt nye trægulve eller er det noget helt andet du er ude i? Du går måske stadig i overvejelsesfasen og kan ikke helt beslutte dig for om du skal vælge A eller B?
Så har vi et godt råd til dig! Mange mennesker overser nemlig det helt åbenlyse når de vælger om de skal have tæpper, trægulve eller en anden type af gulv, nemlig lokalet.

Det lyder måske åbenlyst, men læg mærke til resten af lokalet, og beslut dig ud fra det helhedsindtryk der vil blive skabt når der kommer enten tæpper eller gulve på.

Udgivet i Gulve | Kommentarer slået fra

Brugskunst

Nu til dags er det ikke nok, blot at have et hjem man selv kan være glad og stolt over, for vi får konstant besøgende, og dem vil vi også gerne imponere.
Derfor har vi været ude og finde flot brugskunst til lige dit hjem! Det lyder måske lige optimistisk nok, men ikke desto mindre er det præcis hvad vi har gjort, for mærker som f.eks. Medusa er med til at skabe et helhedsindtryk som giver dit hjem et friskt og innovativt look.

Udgivet i Møbler | Kommentarer slået fra

Design design og atter lave priser

Hvis du også er på udkig efter møbler til at gøre stuen mere end bare pæn, så har vi fundet det helt rigtige til at gøre det for dig. På Luksusforalle.dk kan du finde en splinterny stilren lædersofa til at shine stuen op!
Husk at de har et af Danmarks mest spændende udvalg i sofaer, så ligegyldigt om du søger en almindelig eller en hjørnesofa, har Luksusforalle lige netop det du står og mangler! Se mere på deres side allerede i dag.

Udgivet i Møbler | Kommentarer slået fra